DorkaDekor

Egy mosoly minden szónál szebben beszél...

 

 

Szerettel köszöntök minden látogatót, érdeklődőt!

 

Nevem Nahlik Dorka, 37 éves, kétgyermekes anyuka vagyok. Eredeti szakmám lakberendező, innen a vonzalom a belső terek egyedibbé, szebbé tételéhez.

Gyermekeim születése után jött a gyermekszoba dekorációk készítésének gondolata, mint "otthon végezhető kiegészítő munka", amely szerencsére hamarosan majd' mindennapos tevékenységgé alakult. Ennek már idestova 8 éve...

Időközben a gyerekek megnőttek és a felragasztható figurák készítése kiegészült dekorációs festéssel is, már nem csak gyerekszobákba, hanem nappalikba, szalonokba is. Hála  és köszönet a telefonszámomat egymásnak továbbadó elégedett anyukáknak,  megrendelőknek. Végül már csak "dekoros Dorka" lettem, innen is született a DorkaDekor elnevezés, amely először a képgalériám, majd a végre elkészült holnapom címe is lett.

Az évek során sok tapasztalot szereztem egyedi és kreatív igények  teljesítésében vagy éppen kiötlésében, ezek a tapasztalatok és az empátia segítettek és segítenek abban, hogy mindig megtaláljuk a legjobb megoldást az egész család megelégedésére. 

A legnagyobb ajándék egy fárasztó, festéssel eltöltött nap végén a gyerekek csodálkozástól tágra nyílt szeme, boldog mosolya és a szülők öröme!

 

Üdvözlettel
Nahlik Dorka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 6
Heti: 38
Havi: 41
Össz.: 49 985

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
DorkaDekor - © 2008 - 2019 - dorkadekor.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »